Group Merma & Partners
Català Español English
SERVEIS :


Els nostres serveis parteixen  de sistemes per al tractament i pretractaments de tot tipus de residus orgànics, biodegradables,fent servir sempre  procediments i sistemes  anaeròbics.

Actualment a Group Merma, tenim totalment desenvolupats els procediments dels sistemes :

  • Digestor Residus Purins, D.R.P. 

  • Digestor d’Orgànics per Biogàs, D.O.B
  • Digestor Residus Purins, D.R.P.  (Procediment per a la depuració, anul·lant els antibiòtics, traient-ne les energies,(Calefacció, electricitat i humus) pasteuritzant i homogeneïtzant el purí.


Una planta DRP amb el procés GM en 4 dies, arribem ala temperatura de 100,4º i  generem, calefacció, corrent elèctric, anul·lant patògens com els antibiòtics, fem la  pasteurització i molt important, la homogeneïtzació

Amb la Planta DRP, els oferim la possibilitat de  abaratir els costos dels tractaments dels purins, i per altra banda,la possibilitat de  poder treure el màxim rendiment amb l'aprofitament de calefacció, el fred, la corrent elèctrica, la proteïna i/o fertilitzant, no sols abaratint els costos, si no que generant una bona rendibilitat amb el que fins ara costava diners i així millorar la producció ramadera.La predepuradora DRP de Group Merma no només elimina les, bactèries, antibiòtics, vacunes i altres substàncies dels residus dels purins, deixant un  producte totalment pasteuritzat, sinó que d’ells també en podem treure proteïna per als animals, compost per adob. Per altra banda, aquesta aigua calenta generada podrà ser aplicada a instal·lacions de calefacció, tant a les naus ramaderes com a instal·lacions domèstiques, energia elèctrica, etc. I tot això, s'aconsegueix sense posar cap tipus d'additiu químic ni microbiològic com tots els altres processos que es veuen obligats a utilitzar.

El sistema és anaeròbic, amb un dipòsit totalment tancat, el tractament és bacteriològic i sense cap tipus d’additiu. Sols jugant amb les bactèries, que porten els mateixos purins, fent creixement i mutació d’aquestes, aconseguim temperatures fins a 100,4º centígrads. Tot el sistema funciona totalment automàtic, comandat per l'equip central que s'ocupa de fer de forma automàtica el seguiment per aconseguir el creixement controlat i la mutació de les bactèries (tinguem en compte que hi ha tants tipus de purins com de granges). El sistema s’adequa a cada tipus de purins de forma semiautomàtica, aprofitant la calor generada pel digestor fem calefacció per a la granja o refrigeració per l'estiu. Quan s'acaba el procés del digestor, mitjançant un intercanviador geotermal, fem baixar la temperatura a 40º centígrads, amb aquesta energia generem electricitat.

Una  vegada tenim el purí tractat sense antibiòtics, es el producte ideal per las depuradores, ja que esta pasteuritzat i homogeneïtzat, amb aquet producte redueixen el procés de uns 10€ el m³

Tot aquest procés s’aconsegueix amb un baix cost d’energia, amb un motor de poc consum fem funcionar un digestor de 60 tones, amb un temps que oscil·la dels 3 als 4 dies, que queda absorbit per rendiment del transport, la calefacció, l’energia elèctrica.


- Digestor d’Orgànics per Biogàs, D.O.B (Procediment per l’eliminació dels residus orgànics urbans, aplicant-hi  residus de les granges per fer biogàs.

 Una planta DOB, aplicant el processos GM en pocs dies arriben a la temperatura de 80º amb un baix cost de (2€ m³) aconseguim una  pasteurització i  molt important, la homogeneïtzació, a la vegada que anul·lem els antibiòtics , traient un producte excel·lent i d’alt rendiment pensant amb les plantes de biogàs, a mes el producte pot comercialitzar-se a una temperatura de 40º. I tot això, s'aconsegueix sense posar cap tipus d'additiu químic ni microbiològic. Tots els altres processos que es comercialitzen al mercat, es veuen obligats a utilitzar tot tipus de energies, d'additius químics,i/o  microbiològics, amb tot el que això comporta. A més alliberen una gran contaminació a la atmosfera, i un impacte ambiental sense precedents.


 Durant el procés de la planta D.O.B,  mitjançant un intercanviador generem electricitat i aigua calenta per fer calefacció,  Sent el procediment D.O.B.,  totalment anaeròbic, sense cap sortida al exterior i sense impacte ambiental, aconseguim solucionar els problemes d’abocaments i males olors, sortint-ne un producte, fàcil de tractar i amb un aroma agradable. Per altre banda, el poder-ne treure el seu màxim rendiment . aconseguint escurçar també el temps  el cost i el  procés de la planta de biogàs
Es fan projectes i estudis personalitzats
El sistemes i procediments, estan patentats i registratsESTEM TREBALLANT PER CANVIAR EL MÓN

planta Experimental

Primer laboratori  experimental de Group Merma

A Group Merma trobarà un tracte personalitzat, on l’assessorament   serà total, amb la garantia i la seguretat d’un seguiment rigorós del procés, per tal d’aconseguir el que més encaixi a les seves necessitats.

 

 


©2019 Group Merma , Tots els drets reservats. - Català - Español - English -

C/ Verdaguer, 30 3r-1a . 08500 Vic (Barcelona - España) Tel. : 93 889 42 77 // Mail : info@groupmerma.com


Avís legal - Cookies
·

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per mostrar publicitat personalitzada segons la seva navegació. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de galetes. OK Més informació